Svatební inspirace


Přinášíme vám úžasnou a trvalou vzpomínku v podobě skleněných foukaných ozdob, které mohou být navrženy přesně podle vašich představ. Objevte jejich kouzlo a udělejte ze svatebního dne nezapomenutelný zážitek plný elegance a trvalé krásy:

  • Labutě, symboly věrnosti a oddanosti, jsou dokonalým doplňkem svatební výzdoby. Přírodní peří dodává labutím luxusní nádech. Labutě můžou mít klips k uchycení (nožičku) nebo "hnízdo", díky kterému lze položit na rovnou plochu. Nabídka labutí

  • Skleněné kytice přináší nadčasovou krásu květin, které nikdy nezvadnou. Výborně se hodí pro doplnění květinových aranžmá. Vybírat si můžete od tradičních růží až po pestrobarevná poupata svlačců. Rádi připravíme skleněné květiny nebo zápichy na míru. Ozdoby jsou přilepeny na dřevěné tyčce, ktero lze zkrátit dle potřeby. Nabídka kytic

  • Svatební koule jsou nejen nádherným dekorativním prvkem, ale také originálním svatebním darem pro novomanžele do jejich společného domova. Můžeme být buď celodekorované nebo s vaší fotografií. Nabídka svatebních koulí a fotokoulí.

  • K dekorování můžete použít i ozdoby z našich kolekcí. Doporučujeme každou ozdobu doplnit o stuhu, buď v kontrastní nebo odpovídající barvě ozdoby:

  • Bílozlatá kolekce,
  • Bianco kolekce,
  • Red kolekce,
  • Ozdoby z Tří oříšků pro Popelku.

 

Potřebujete poradit nebo vytvořit individuální nabídku?  Oslovte nás na vanocni.ozdoby@koulier.cz nebo zavolejte na 608 606 697.


Máte zájem?

Napište nám pokud máte zájem o tuto službu - zavoláme vám.

Kontrolní kód

Rodinná firma Petr a Kateřina Šrámkovi navazují sklářskou dílnou Koulier na tradici předků, kteří na Oflendě hospodařili od 17.století.

Úcta k tradici Usilujeme o zachování tradičního českého řemesla a chceme přitáhnout mladé, aby v něm pokračovali.

Česká výroba Naše ozdoby vyrábíme v centru naší země, nedaleko Hlinska, rukama a srdcem českých sklářů.

Inovace & design Sklo je pro nás hmota, na kterou zachytíme emoce a vyprávíme příběhy.

Řemeslná vánoční sklárna Koulier s.r.o.

Oflenda 10, Mrákotín, (mapa)
Hlinsko 539 01
Česká republika

+420 469 350 470

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: