Festival labutí 2024


Prázdniny se blíží a s nimi přichází i Festival labutí na Oflendě! V areálu sklárny Koulier máte možnost obdivovat neuvěřitelných 3333 skleněných labutí ve 111 různých dekorech! Festival se koná od 28. června do 12. července a zároveň máte možnost zúčastnit se exkurze do výrobního procesu a pozorovat, jak vzniká tato křehká krása. Festival PRODLOUŽEN do 12.července!

Labuť, symbol půvabu, ladnosti a elegance, bude během tohoto týdne zářit v celé své nádheře.

Nechte se unést jedinečností českých rukodělných foukaných ozdob, které nejsou spojeny pouze s vánočními svátky. Přijďte se přesvědčit sami! Na ozdoby se nemusíte jen dívat, ale můžete se také zapojit a v tvořivé dílně si vyzkoušet práci malířů ozdob a vytvořit si vlastní klenot – buď klasickou vánoční ozdobu, nebo právě vznešenou labuť.

Ať už jste sběratelé, milovníci umění nebo jen zvědavci, nezapomeňte, že Festival labutí je i prodejní výstavou, takže si na něm můžete zakoupit nové originální labutě, nebo novou kolekci ozdob na Vánoce.

V rámci festivalu je také připraveno hlasování o nejkrásnější labuť – Miss labuť 2024. Pomozte nám vybrat 12 finalistek, které budou soutěžit o titul nejkrásnější skleněné labutě. Vaše hlasování na sociálních sítích rozhodne, která labuť září nejvíce! Soutěž probíhá do 31.7. 2024 na našem Facebook profilu.

Připojte se k nám na Festivalu labutí ve sklárně Koulier a objevte krásu, umění a radost ze sklářského řemesla, které bylo loni zapsáno na seznam kulturního dědictví UNESCO!

Chcete labuť hned? Vyberte si a nakupte si labutě online.

Rodinná firma Petr a Kateřina Šrámkovi navazují sklářskou dílnou Koulier na tradici předků, kteří na Oflendě hospodařili od 17.století.

Úcta k tradici Usilujeme o zachování tradičního českého řemesla a chceme přitáhnout mladé, aby v něm pokračovali.

Česká výroba Naše ozdoby vyrábíme v centru naší země, nedaleko Hlinska, rukama a srdcem českých sklářů.

Inovace & design Sklo je pro nás hmota, na kterou zachytíme emoce a vyprávíme příběhy.

Řemeslná vánoční sklárna Koulier s.r.o.

Oflenda 10, Mrákotín, (mapa)
Hlinsko 539 01
Česká republika

+420 469 350 470

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: