Jarní dekorace skleněnými ozdobami


S příchodem jara přichází touha oživit naše domovy novým životem a svěžestí. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je pomocí jarních dekorací se skleněnými ozdobami – ty jsou krásným doplňkem pro oslavu příchodu jara. Tyto ozdoby nejenže zkrášlí vaše domovy, ale také připomenou důležité zvyky a tradice. Vychutnejte si příchod jara a udělejte si čas na zdobení vašich domovů.

K dekorování můžete použít širokou škálu našich ručně vyráběných ozdob, včetně  malovaných srdcí, koček, ptáků ptáčkůvajíček a květinSkleněné ozdoby mají mnoho výhod při použití v jarním dekorování domovů. Jsou trvanlivé a odolné, což znamená, že je můžete používat znovu a znovu každý rok. Jsou také univerzální a snadno se kombinují s jinými dekorativními prvky, jako jsou květiny, větve nebo textilie.


Zde je pár nápadů, jak tyto krásné skleněné výrobky můžete využít k vytvoření jarní atmosféry ve vašem domě:

• Jarní věnec: Sestavte barevný věnec z jarních a pestrobarevných ptáčků. Jako základ použijte slaměný aranžovací věnec, na který vytvoříte zelený základ. My jsme použili větvičky ze zimolezu a břečťanu. Na ty jsme pomocí skřipců připnuli ptáčky a dozdobili mašlemi.  Pokud byste takových věnec chtěli zavěsit na dveře, můžete ho doplnit o srdíčka a vajíčka na barevných stužkách.

• Jarní stolování: Na jarní oslavy nebo rodinná setkání použijte skleněné kraslice jako součást stolní dekorace. Umístěte je na prostředek stolu jako středový prvek, nebo je rozprostřete kolem dalších dekorativních prvků, jako jsou květiny a srdíčka, pro dokonalý jarní dojem.

• Okenní dekorace: Vytvořte okouzlující okenní výzdobu pomocí skleněných ptáčků a kraslic. Vejce pověste na stužky a umístěte je do okenního rámu. Ptáčky můžete připnout na závěsy a záclony a zpestřit si tak výhled z okna.

• Dekorace ve váze: Velmi rychlého efektu dosáhnete za pomocí pučících větviček vrby umístěných ve váze, na které můžete připnout ptáčky, nebo zavěsit kraslice a srdíčka. Nebo si rovnou vytvořte celoskleněnou pestrobarevnou skleněnou kytici tulipánu dle vlastní fantazie. Tyto velmi jednoduché dekorace přinesou do vašeho domova atmosféru jara.

• Jarní závěsné dekorace: Vytvořte jemné a vzdušné závěsné dekorace pomocí skleněných srdíček a vajíček. Pověste je v různých vrstvách nebo je nechte viset volně ze stropu, aby vytvořily efekt lehkosti a elegance.


Zpět na články

Rodinná firma Petr a Kateřina Šrámkovi navazují sklářskou dílnou Koulier na tradici předků, kteří na Oflendě hospodařili od 17.století.

Úcta k tradici Usilujeme o zachování tradičního českého řemesla a chceme přitáhnout mladé, aby v něm pokračovali.

Česká výroba Naše ozdoby vyrábíme v centru naší země, nedaleko Hlinska, rukama a srdcem českých sklářů.

Inovace & design Sklo je pro nás hmota, na kterou zachytíme emoce a vyprávíme příběhy.

AS-Real, a. s.

Oflenda 10, Mrákotín, (mapa)
Hlinsko 539 01
Česká republika

+420 469 350 470

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: